psychologen-leidsche-rijn-logo
Annemarie van der Bijl

Annemarie van der Bijl – Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal
GZ-psycholoog, EMDR therapeut

De praktijk
Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal is een praktijk voor psychologie en coaching in Utrecht Leidsche Rijn. We bieden behandeling aan (jong)volwassenen binnen de generalistische basis GGZ (BGGZ). De praktijk is opgezet vanuit de overtuiging dat iedereen zijn leven ten volste zou moeten kunnen leven. Het is jammer als bepaalde patronen, gedachten, nare gebeurtenissen of angsten dit in de weg staan. Door inzicht te krijgen in (de herkomst van) je eigen gedrag en gedachten en door bewust en gefocust te leren zijn, kun je zelf je kwaliteit van leven verhogen.

Persoonlijk, laagdrempelig, effectief
Het is altijd zo dapper wanneer mensen zich aanmelden voor psychologische hulp, vaak gaat daar een lange periode van afwegen aan vooraf en is de drempel hoog. Zonde, achteraf zeggen mensen vaak dat ze het veel eerder hadden moeten doen! In onze moderne praktijk helpen we mensen op een persoonlijke en gelijkwaardige manier. We bieden in een informele sfeer een behandeling die zowel effectief als op maat is, immers, niemand is te vatten in één protocol. Het is mooi om te zien hoeveel kracht er in mensen zit en hoe snel deze ook weer geactiveerd kan worden. Lees meer over de praktijk en de psychologen op www.ontwikkelingcentraal.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Psychologen 
De psychologen werkzaam bij Ontwikkeling Centraal hebben veel ervaring opgedaan met het werken in verschillende instellingen, met veel verschillende soorten mensen, hulpvragen en doelgroepen. Dit maakt dat we goed out of the box te kunnen denken en flexibel kunnen zijn als het gaat om het bieden van maatwerk.  Er is uitgebreide ervaring met psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende therapie, EMDR (traumabehandeling) en mindfulness (MBCT). Ook wordt er gebruik gemaakt van (technieken uit de) schematherapie. De psychologen houden zich aan de beroepscode voor psychologen en houden kennis up-to-date met continue bijscholing, intervisie en supervisie. De praktijk is opgenomen in het Kwaliteitsregister van het ZorgInstituut Nederland. Hierdoor weet je zeker dat de hulp die je krijgt van goede kwaliteit is.

EMDR
Praktijkhoudster Annemarie is een ervaren en gecertificeerd EMDR-therapeut, lid van de vereniging EMDR Nederland en van de Special Interest Group EMDR en zwangerschap. Ze heeft veel ervaring met de behandeling van verschillende soorten nare gebeurtenissen en met zowel enkelvoudige als complexe trauma’s.

Ongecontracteerde zorgverlener
Omdat Ontwikkeling Centraal gelooft in vrije keuze zijn er geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. De rekening wordt volledig vergoed als je een (zuivere) restitutiepolis hebt. Heb je een naturapolis, dan krijg je gemiddeld 75% van de kosten vergoed. Kijk voor meer informatie over de kosten en tarieven op www.ontwikkelingcentraal.nl.

Contact
Twijfel je of psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal kan helpen bij jouw klachten, neem gerust even contact op!


Copyright © 2004–2018. All rights reserved. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.